Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2009

   

 

 

 

 

 

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στην Κύπρο οι μαθητές του Αβερωφείου

Στην Κύπρο θα ταξιδέψουν, απο 21-28 Ιουνίου, έξι μαθητές του Αβερωφείου με την καθηγήτρια- συνοδό τους. Οι μαθητές συμμετέχουν στο πρόγραμμα φιλοξενίας μαθητών των Ελληνικών Σχολείων της Αιγύπτου από την Κυπριακή κυβέρνηση. Το πρόγραμμα αυτό έχει καθιερωθεί από το 1974 όταν ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος δεχόταν  στο προεδρικό μέγαρο, και ενώ τα άρματα μάχης ήταν ήδη στους δρόμους κινούμενα σε πραξικόπημα εναντίον της νεοσύστατης νόμιμης κυβέρνησης της Κύπρου,  μια ομάδα Ελληνόπουλων της Αιγύπτου. Τη στιγμή που ένα κοριτσάκι προσφωνούσε τον Αρχιεπίσκοπο, ακούστηκαν πυροβολισμοί: Το πραξικόπημα είχε εκδηλωθεί.

Οι μαθητές του Αβερωφείου και της Αμπετείου θα φιλοξενηθούν μία εβδομάδα στο νησί της Αφροδίτης όπου θα περιηγηθούν σε όλα τα αξιοθέατα του νησιού.Συνοδός της αποστολής θα είναι η κα Όλγα Παπαδοπούλου.Οι μαθητές θα αναχωρήσουν για το Κάιρο απο το χώρο του Σχολείου την Κυριακη 21 Ιουνίου 05.00 με πούλμαν ,προσφορά της Κυπριακής αδελφότητας Αλεξανδρείας. Η πτήση για Λάρνακα είναι προγραμματισμένη για τις 10.10. Η επιστροφή απο την Κύπρο θα γίνει την Κυριακή 28 Ιουνίου 08.00. Την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα περιηγηθούν στο Προεδρικό μέγαρο όπου θα γινουν δεκτοί απο τον Πρόεδρο της Κυπριακης Δημοκρατίας

Παρασκευή 12 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης.

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου  την Παρασκευή 12 Ιουνίου.Φέτος, αντί της αίθουσας Ιουλία Σαλβάγου,επελέγη η αυλή του Πρατσικείου.

                                                                                   Περισσότερα

Η ιστοσελίδα τουΣυλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Η ιστοσελίδα του Συλλόγου φιλοξενείται στην σελίδα του Σχολείου μας.Μπορείται να περιηγηθείτε σ αυτήν,ακολουθώντας το link που βρίσκεται στη home page μας. Στη σελίδα υπάρχουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, φωτογραφικό υλικό καθώς και ανακοινώσεις για προσεχείς εκδηλώσεις.

Οι έλεγχοι των μαθητών

Πέμπτη 18 Ιουνίου 10.00-12.00 θα δοθούν οι έλεγχοι των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στο γραφείο καθηγητών του Αβερωφείου

63 Alexander the Great Chatby Alexandria    
averofio@hotmail.com Τηλ. 0020 3 4861675 Fax: 0030 3 4861675